Loading
075 410 119
Кошничка0продукт(и)

Вие немате продукти во вашата кошничка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Хотел за гуми

Хотел за гуми

Доколку не располагате со соодветен простор за чување на сезонските пневматици, или не сакате да си создавате обврска да ги транспортирате до сервис секоја сезона , Ви ја нудиме услугата “ ХОТЕЛ ЗА ГУМИ” . Тоа значи, ние ја превземаме одговорноста за вашите пневматици/фелни од моментот кога ќе ги оставите кај нас до моментот на повторно вградување на Вашето возило.

За времето додека се оставени на чување кај нас, пневматиците ќе бидат соодветно складирани , на темно и суво место каде нема присуство на недозволени материи. Врз истите се прави визуелна и физичка проверка на исправноста и тоа еднаш при превземање , и еднаш пред монтирање на истите на возило. Сите гуми се осигурани од кражба или друг вид на оштетување. Цените за оваа услуга се наоѓаат во нашиот ценовник на услуги

"Хотел" за гуми Цена од гума за една сезона
Патнички возила 250 ден
4X4 / SUV 300 ден
Полутоварно 350 ден
Гуми со фелни +100 ден