Loading
075 410 119
Кошничка0продукт(и)

Вие немате продукти во вашата кошничка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Автосервисни услуги

Со цел да излеземе во пресрет на барањата на нашите постојани и нови клиенти, во последниве години го проширивме опсегот на услуги кои ги нудиме. Така сега со гордост може да кажеме дека во нашиот сервис можеме да извршиме широк спектар на услуги поврзани со Вашето возило, кои почнуваат од компјутерска автодијагностика, проверка на состојба на батерија, редовен сервис и голем сервис, до комплетно одржување на подвозје, амортизери, систем за кочење и подесување на геометрија на возилото.

За овие услуги сервисот е опремен со современа сервисна опрема и стручен кадар спремен да одговори на сите потреби.

 • Авто дијагностика
 • Промена масло и филтри
 • Промена дискови , плочки и кочни облоги
 • Промена на сет ребраст ремен и водна пумпа
 • Промена на сет за квачило (ламела , потисна плоча и друк лагер)
 • Промена на спони, лежишта и зглобови
 • Промена на амортизери
 • Промена на антифриз
 • Промена на свеќици
 • Промена на акумулатор
 • Промена сијалички

За цени и конкретна понуда ве молиме да го пополните формуларот за закажување на сервис и да ни го испратите.

Патувајте безбедно каде и да сте