Loading
075 410 119
Кошничка0продукт(и)

Вие немате продукти во вашата кошничка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ценовник на услуги

Вулканизерски услугиВадење + Ставање на гумаМонтажа и ДемонтажаБалансирањеПумпање со АЗОТЛепење чеп/лепенкаПромена вентил
12"/13" 100 ден 100 ден 100 ден 100 ден 150 ден 50 ден
14"/16" 150 ден 100 ден 150 ден 100 ден 200 ден 50 ден
17"/18" 150 ден 150 ден 200 ден 150 ден 200 ден 50 ден
19"/22" 250 ден 200 ден 250 ден 150 ден 300 ден 100 ден
Комбе 200 ден 150 ден 200 ден 200 ден 300 ден 100 ден
без отвор /со фланша 250 ден 250 ден 250 ден 250 ден 250 ден 250 ден
Центрирање Проверка на трап Центрирањепреден трап Центрирање заден трап
Патнички возила 200 ден 1000 ден 600 ден
4X4 / SUV 300 ден 1200 ден 600 ден
Полутоварно лесно 200 ден 1000 ден 600 ден
Полутоварно тешко 400 ден 1600 ден 1200 ден
"Хотел" за гуми Цена од гума за една сезона
Патнички возила 250 ден
4X4 / SUV 300 ден
Полутоварно 350 ден
Гуми со фелни +100 ден